Νέα

Αρχική / Νέα
30 Νοεμβρίου 2016

Καλωσόρισμα της ελαιοκομικής περιόδου

Τις τιμές της αγοράς ελαιολάδου καθόρισε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου με την ανακοίνωσή της στα 3,50ευρώ  η Ενωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας, στην ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου.
Πέρα από την ανακοίνωση της τιμολογιακής πολιτικής της εταιρείας δίνοντας έτσι το έναυσμα στην νέα ελαιοκομική περίοδο, μέσα από την εκδήλωση αυτή ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου ΑΒΕΕ  κύριος Αντώνης Βασιλάκης θέλησε να μοιραστεί με τους ελαιουργούς του νησιού μας το όραμα της εταιρείας, καλώντας τους να μετέχουν στην κοινή προσπάθεια με απώτερο στόχο να ενδυναμωθεί η διαπραγματευτική ισχύς του κρητικού ελαιολάδου σε διεθνές επίπεδο και να κατακτήσει το προϊόν μας την θέση που του αναλογεί στην παγκόσμια αγορά.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευρυπίδη Κουκιαδάκη, εκπροσώπων τοπικών φορέων, επιχειρηματιών , αγροτοσυνδικαλιστών και ελαιουργών έλαβαν χώρα ενδιαφέρουσες ομιλίες που επιβράβευαν το εγχείρημα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα γεύμα εμπνευσμένο από την παράδοση του τόπου μας, με  αυθεντικές συνταγές της κρητικής γαστρονομίας.