Προφίλ

Αρχική / Η εταιρεία / Προφίλ
Η Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ έχει την έδρα της στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης και ιδρύθηκε υλοποιώντας ένα όραμα: να συνεχίσει την μακρόχρονη παράδοση της  Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, μια συνεταιριστική οργάνωση από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, με ιστορία από το 1927 και περισσότερους από 30.000 συνεργαζόμενους παραγωγούς.

Το κύριο προϊόν που εμπορεύεται η Ένωση Ηρακλείου ΑΒΕΕ είναι το εξαιρετικά παρθένο κρητικό ελαιόλαδο. Το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο συνθέτουν μαζί με το ελαιόλαδο  διάφορα άλλα προϊόντα – καρποί της κρητικής γης, όπως κρασί, ξύδι κλπ.

Όλα τα προϊόντα μας διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την μοναδική  τους γεύση. Την μοναδικότητά τους οφείλουν τόσο στις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και το πλούσιο σε ορυκτά έδαφος του νησιού μας, όσο και στην τεχνογνωσία μας και το μεράκι των συνεργαζόμενων παραγωγών μας.

Οι δραστηριότητες της Ένωσης Ηρακλείου ΑΒΕΕ περιγράφονται συνοπτικά στα παρακάτω στάδια:
  • Συγκέντρωση ελαιόλαδου
  • Ανάλυση ελαιόλαδου – Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά
  • Τυποποίηση
  • Εμπορία
Με την δημιουργία συνεργειών, έχουμε επιτύχει καθετοποίηση, αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο και εποπτεία σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από τα αρχικά στάδια της συγκέντρωσης και επεξεργασίας του καρπού, έως την τυποποίηση και τη διάθεση στο ράφι χωρίς την παρουσία ενδιάμεσων.

Παράδοση στο εξαιρετικά παρθένο κρητικό ελαιόλαδο από το 1927.